With a weight-reduction program that incorporates Almased, people lose fat and retain muscle. Losing fat while maintaining muscle mass means a higher metabolism, a condition that burns fat more efficiently on an ongoing basis. dean ornish diet There are presently a very great variety of dietary dietary supplements available for sale. Typically, the seller makes claims of aiding weight loss with no side effects. Most often, the marketers of these products claim amazing results with no untoward effects. Few of these dietary supplements have been verified effective in clinical trials. Many do work, but have the untoward effect of wreaking havoc with your body metabolism. This usually results in loss of weight, followed by a rebound weight gain. The weight gain is frequently in excess of what was initially lost. We are introducing several health supplements that have stood the test of time and do not compromise your metabolism. We hope to show you how to lose weight with weight loss supplements. my company * The whole workout routine you should do require 15 minutes when you begin and TWENTY TWO minutes as you develop strength. All of the workout routines are generally uncomplicated and do not require a massive amount effort. free online diets Skullcap- Skullcap is a tonic and nervine herb that can be used for relaxation without a sedative effect. Skullcap is the best nourishing tonic for the nervous system. It strengthens and supports the nervous system. It slows down the nerves to calm and sooth the body and brain. Skullcap is great for muscles spasms, headaches, agitation, anxiety, insomnia, hysteria, exhaustion, depression and nervous tension. As an anti-inflammatory, and antispasmodic it decreases fevers, enhances digestion, and stimulates liver function. best exercises for fat loss 1.Lida Nice Figure Slimming Tea:In the way of drinking-tea.Just enjoy the pleasure of reducing abdomen. sesamin fat loss Recension: Tekken 6 | PS3bloggen.se
PS3bloggen.se

Recension: Tekken 6

Tekken_6

Tekken 2 var ett av de första spelen jag skaffade till min PS one för 13 år sedan, och jag har följt seriens utveckling med ett någorlunda stort intresse under åren som gått. Tekken 3 var ett fullständigt mästerverk, medan uppföljarna Tag Tournament och Tekken 4 inte var några rejäla höjdare. Som tur var så var även femman riktigt bra, och nu tre år senare är det dags för Tekken 6 – ett spel jag spelade i arkadversion i våras och som nu släppts till PlayStation 3.

tekken_6_2

När jag började spela Tekken 6 slogs jag främst av två saker. Det ena var att spelet inte alls var lika snyggt som jag tyckte att det borde vara, och det andra var att spelet var mycket snabbare än tidigare versioner. Som tur är så uppvägs den grafiska underlägsenheten av denna tempohöjning, för det är ju alltid roligare att spela ett kul spel än ett snyggt sådant – även om kombinationen av båda givetvis är att föredra. Spelet släpptes ju trots allt i arkaderna för två år sedan, vilket tydligen ska vara skälet till att grafikmotorn inte uppgraderats, även om man kan tycka att Namco Bandai borde ha lagt lite av den långa utvecklingtiden på just detta. Krutet har dock lagts på andra saker, bl.a. en del intressanta element som piffar upp striderna.

Som vanligt i Tekken-spelen så kontrollerar man slagskämparnas armar och ben med symboknapparna, med till synes ändlösa kombinationsmöjligheter. Utöver standardspecialare så har alla deltagarna egna, unika superattacker, och har man spelat tidigare spel så kan man använda de flesta av sina gamla favoritkombinationer. Det har givetvis tillkommit flera nya, och de nya deltagarna har självklart sina egna repertoarer. Av de 40 spelbara karaktärerna så är sex av dem nya, bl.a. svensken Lars Alexandersson och min personliga favorit Bob, som sticker ut från mängden genom att vara en stor, tung slagskämpe som faktiskt är snabb. Namco har fattat att konsolägare vill ha omedelbar tillgång till spelet och har därför sett till att alla karaktärerna är upplåsta från början, och det innebär att man kan välja och vraka mellan de olika typerna för att hitta sin favorit.

tekken_6_2

Utöver det vanliga enspelarläget – som piffats upp lite med hjälp av extrabanor och kvalficieringsmöjligheter – så finns det även ett berättelseläge och möjligheten att spela online. Av det jag har testat så fungerar det utmärkt att spela mot andra över nätet, även om det visserligen förekom tillfällen då matcherna avbröts. Det hände dock inte i någon större utsträckning, men trots min begränsade erfarenhet av det ska en uppdatering tydligen vara på väg för att åtgärda detta. Det enda riktigt störande elementet under onlinematcherna var att det tog alldeles för lång att få matcherna att komma igång, vilket kan härldedas till inläsningstiderna som är på tok för långa. Det går att installera stora delar av spelet på hårddisken, men inte ens detta gör väntan tolererbar. Det märks inte minst i berättelseläget, där inläsningen av de olika delarna är smärtsamt långa.

Inläsningstiderna är dock inte det värsta med det läget, då det i princip fungerar som ett 3D-beat ‘em up från tidigt 90-tal. Man väljer nämligen en karaktär och får sedan slå sig fram genom olika banor, samla pengar och använda vapen. Då och då dyker det upp olika bossar, och tanken är väl att det ska ge spelet lite mer tyngd. Dessvärre fungerar det så illa att det är svårt att ens ta det på allvar. Inte nog med att striderna blir gravt förenklade, men bristen på fungerande fysikmotor innebär att det ser ut som att man bara glider omkring på marken helt utan tyngd. Den enda riktiga fördelen med läget är att man enkelt kan samla på sig pengar som sedan kan användas till att köpa nya kläder till sin karaktär, men utöver det finns det inga riktiga skäl att spela sig genom läget.

tekken_6_2

Tekken 6 är som roligast hemma i soffan i goda vänners lag med god stämning och ett par kalla öl, något som stämmer väl in på de flesta fightingspelen på marknaden. Eftersom serien är så pass klassisk som den är brukar de flesta ha sin egen favorit, och det kan det bli riktigt kul när folk försöker visa prov på sin förmåga. Jag är ingen fightingspelsvirtuos utan trivs mest med standardspelande. Skulle behovet finnas att bli mycket bättre på Tekken 6 finns det arkadkontroller att tillgå, och det är ett absolut krav om man ska spela på elitnivå. Men jag har varken tid eller lust att investera i en sådan, och då passar det bra att knyta järnnäven runt en Dualshock-handkontroll istället. Och det bör nog räcka för de flesta som bara vill ha lite roligt fajtande för sig.
PS3bloggen.se indexeras på Metacritic

7/10

Gå till forumtråden för det här inlägget – (3) Posts
 • Share/Bookmark

Taggar: ,

Relaterade inlägg:

5 svar på “Recension: Tekken 6

 • 1
  Moeski
  2009-11-30 klockan 20:11

  “.. uppföljarna Tag Tournament och den femte delen inte var några rejäla höjdare. Som tur var så var även femman riktigt bra..”

  ?

 • 2
  Olle Olsson
  2009-11-30 klockan 22:46

  Tag Tournament kom efter trean och blir alltså del fyra i ordningen, därför blir fyran del fem. Helt logiskt!

 • 3
  Toby Lee
  2009-11-30 klockan 22:52

  Hehe, det är som Olle skriver. Dock så var det lite otydligt uttryckt i texten. Fixar detta nu :)

 • 4
  BlueViper
  2009-12-1 klockan 08:26

  Tag Tournament var ju helt fantastiskt! Borde verkligen införa tag-momentet i ett tillägg. Trean var ju ingen superhöjdare jämfört med tvåan som var helt otroligt. Bara spelat femman på psp, men där har jag investerat åtskilliga timmar, passar riktigt bra på formatet!
  Tekken 6 är ju rätt givet fightingspel, alla kan spela och dom flesta har som sagt sin egen favoritkaraktär=)

 • 5
  Svenska speltoppen vecka 48 [2009] | PS3bloggen.se
  2009-12-3 klockan 10:18

  [...] Tekken 6 (7/10) – (Bästa Pris) [...]