* easy ways to lose weight fast for women Is Z-tropin Or Ghr100 Hgh For Bodybuilding Effective fat loss center Eat a Bowl of Soup – There are several kinds of delicious soups you can eat every day for lunch or dinner. Vegetable, tomato, chicken noodle, lentil, black bean, turkey and rice, fish and many more. For lunch you can have soup and a side salad. Or at dinner time, start with a hot bowl of soup. Soup is low in calories and good for you. healthy weight loss supplements Imagine cooking three meals a day. Isn t that a retro thought? Here is how to get around almost all the trouble you might encounter if you decide to cook all of your meals and discover that there is no way to keep up the pace. First, get good frozen foods. They are already cooked, and the good ones have no added ingredients (carbs, sugars, salt, butter or oil, etc.). Frozen spinach should contain only spinach. rapid weight loss program The third effect of chamomile is its carminative properties which brings about a calming action on the stomach and eases digestive problems, minimizing heartburn cases, reducing hyper acidity conditions and inhibits the formation of ulcers. visit our website Recension: NBA 2K9 | PS3bloggen.se
PS3bloggen.se

Recension: NBA 2K9

Trots att jag tycker basket är en helt okej sport har det aldrig blivit så mycket tv-spelande, oavsett tillverkare och årgång. EA:s NBA Live har det blivit några gånger tidigare, men faktum är att jag inte har spelat ett basketspel sedan tre-fyra år tillbaka. För att krydda det lite extra har jag inte tidigare testat en endaste minut av någon 2K-titel inom denna populära idrott i USA. Därför får ni läsare se denna recension som något från en mycket ovan, men idottsälskande lirare. Förhoppningsvis är denna titel betydligt bättre än NHL 2K9 i alla fall.


Precis som med NHL 2K-serien startades allt under 1999 av Sega för att tillverka sporttitlar till dåvarande Dreamcast. Som de flesta vet gick det inte speciellt bra för maskinen, så efter några år valde man att sälja rättigheterna till Take-Two, närmare bestämt 2005. Då valde man att starta labeln 2K Sports för att ta hand om sina sportlicenser. Baseball-spelet är fortfarande deras största inkomstkälla, men kort därefter kommer detta basketspel. Värt att notera är att man inte har någon konkurrens med baseball eftersom man exklusivt äger rättigheterna för alla spelare och lag. Detta gäller dock inte för NBA 2K9 som har ett flertal konkurrenter, främst EA och Sony.

Nåväl, nu är det dags att kasta sig in i leken, och som väntat finns det en hel del att testa. Snabbmatcher och säsongsläget funkar smidigt att använda, men min favorit är ändå NBA Blacktop som ger ett stort mervärde. Här finns ett flertal olika tävlingar där man bland annat kan försöka dunka snyggast eller sätta flest trepoängare. Givetvis kan man också ta en hederlig 1-on-1 (upp till 5-on-5) där man spelar mot endast en korg med streetregler.

Utöver det också givna onlineläget där man också kan tävla om en hel del riktiga priser (bra initiativ, 2K Sports!) så är det äntligen dags att berätta om det som faktiskt är det allra viktigaste, nämligen hur det funkar att spela de riktiga matcherna. Även om spelkänslan är bättre än sin NHL-kusin är det inte någon höjdare för mig. Varför jag skriver ”för mig” beror helt enkelt på att det är riktigt svårt för nybörjare att komma in i matchen. Kontrollerna är alldeles för avancerade för mig och andra som tidigare aldrig tagit del av NBA 2K, så var beredd på ett antal lärotimmar om du är lika grön som mig själv. De som tidigare har lirat dessa spel kommer dock att inte på något sätt bli missnöjda med NBA 2K9, även om EA:s NBA Live ser betydligt snyggare ut.

En annan rätt störande sak är att man faktiskt har trophies i spelet, men det är inte på något sammanknutet med det officiella systemet, utan enbart inne i spelet. Är det verkligen så pass svårt att komma med en patch när så mycket förarbete redan är gjort? Förhoppningsvis är detta något som kommer senare, men just nu är jag inte direkt imponerad. Jag skulle dockinte vilja påstå att betyget blir ett snäpp sämre på grund av detta, utan det är bara en mindre sak som är värt att notera.

Som sagt, för mig och nybörjare är kanske inte NBA 2K9 något givet köp, men de som har erfarenhet av tidigare utgåvor kommer kunna uppskatta denna version väldigt mycket. Trots NBA Blacktop, ett schyst soundtrack med bland annat Gnarls Barkley och Beastie Boys och det riktigt suveräna ljudet (tro mig, med surroundljud låter det mycket häftigt) kommer jag med största sannolikhet inte lira detta någon gång till. Kanske jag tar en dunkningstävling med några polare, men något mer än så blir det inte. Tyvärr.

5/10

PS3bloggen.se indexeras på Metacritic

 • Share/Bookmark

Taggar: ,

Relaterade inlägg:

8 svar på “Recension: NBA 2K9

 • 1
  Robert Johansson
  2008-10-27 klockan 15:38

  Basket är ju helt kass ändå. :)

 • 2
  Martin
  2008-10-27 klockan 22:25

  La märke till att du är medlem på ett par blogglistor och tänkte därför tipsa om att bloggtopplista.se nu äntligen har öppnat. :)

 • 3
  Jonzy
  2008-10-28 klockan 12:30

  Ett oväntat lågt betyg. Men smaken är ju som baken…

  Gamereactor ger den betyget 8/10, dvs. bättre än NBA Live (http://www.gamereactor.se/recensioner/15537/NBA+2K9/).

  Gamerankings, som samlar alla recensioner, har idag 85% som betyg (http://www.gamerankings.com/htmlpages2/946536.asp?q=nba%202k9).

  Så recensenten på PS3Bloggen har som sagt inte riktigt koll ;-)

  Själv gillar jag liret och vill på detta sätt tipsa alla att 5/10 är ett extremt lågt betyg i sammanhanget.

  Vi ses på basketplanen!

 • 4
  Adri Sajjad
  2009-05-2 klockan 23:21

  ey robert vad vet du om basket.du kan kan inte bra säga basket är kass som en idiot det är mycket populärt en hockey men inte fotboll för fotboll är för mesar som jävla vitingar vi svartingar eller amerikan vitingar gillar basket juste du tror bara man studsar med en boll eller hur idiot

 • 5
  Adri Sajjad
  2009-05-2 klockan 23:24

  Basket är ju helt kass ändå. :)fuck you skriv inte så mer eurpoa asien gillar basket hundra procent kollar baskeet på tv ellr nån annanstans bra för vitngar vill ta över en sport jag spotar på fotboll eller europisk sport

 • 6
  Robert Johansson
  2009-05-3 klockan 01:29

  Nu ska vi ta och lugna ner oss lite här va Herr Sajjad. Inser du att det du just har skrivit motsäger sig självt? Du hoppar på mig om mitt uttalande om basket medan du samtidigt uttrycker dig negativt om andra sporter. Fast du stannar ju inte vid det; även “vitingar” och “svartingar” nämns bland de “mesar” du beskriver. Har du ens stannat och funderat över blåmesarna? Jag tror också att grönmesarna känner sig exkluderade från din generalisering. Jag tycker du ska fortsätta “spota”, bra initiativ. Har du hört av dig till någon ornitologisk förening ännu? Lycka till i ditt samlande. Med vänliga hälsningar /Robert

 • 7
  Jimmy Wilhelmsson
  2009-05-3 klockan 11:57

  Det är väl så med de flesta sportspel. I 9 fall av 10 gillar man inte spelet om man tycker sporten är tråkig. I det resterande fallet kanske man blir intresserad av sporten också om man tyckte spelet ändå var ganska skoj.

  Men ingen anledning att brusa upp. Det är bara sport.

 • 8
  adri
  2009-08-6 klockan 11:40

  robert fuck you som att jag ska ta det lugnt