Does Evercleanse Ever Cleanse? best weight loss spa Retain Beauty For Rapid Weight Loss fast weight loss liquid diet When you use a colon cleanse, you re basically detoxifying your body. The colon cleanse will work to push toxins out from your colon and sometimes even your intestines. This is often not solely ideal to market a healthy wellbeing, however it will also aid you lose extra pounds. It s been said that the average person has anywhere from four to eight pounds of stored waste in their body. When employing a colon cleanse, that additional waste can be expelled from your body. This can be why many people will be able to weigh less with a colon cleanse. real garcinia cambogia weight loss Your weight loss goal worksheet contains the central information counting your height and weight at the onset of your weight loss agenda, your body gathering file (BMI), and your weight loss goals. There are many weight loss worksheets free on the internet. You can also make your own weight loss goal worksheet or you can consult with an skilled to come up with a personalized and authenticistic worksheet. Visit Your URL Mouth and respiratory infections: These infections are generally due to cool temperatures or a poor diet which weakens the animal s immune system. In most cases, these infections can be treated by feeding your gecko a healthier diet and changing their habitat. informative post Recension: Naruto: Ultimate Ninja Storm | PS3bloggen.se
PS3bloggen.se

Recension: Naruto: Ultimate Ninja Storm

Smaka på den här titeln, Naruto: Ultimate Ninja Storm. Om du känner minsta möjliga ton av nyfikenhet nu blir du inte besviken när du har läst klart. Naruto, den lille energisprudlande grabben – känd från mangan och animen med samma namn – gör nu intåg på Playstation 3. Och vilket intåg sen! Ultimate Ninja Storm är det senaste spelet i serien Naruto: Ultimate Ninja från Namco Bandai, och man har gjort ett visuellt fantastiskt spel som inte bara är tilltalande för anime-fans.

N:UNS är alltså i grund och botten ett beat ‘em up-spel, men i denna upplaga har man lagt till flera dimensioner av spelet. Det helt klart största äventyret i spelet består av Story Mode-läget där i princip de första 135 avsnitten av anime-serien presenteras under spelets utveckling. Givetvis går det inte att fylla en hel berättelse på detta sätt utan man har istället valt flera nyckelhändelser i serien, något som räcker alldeles utmärkt för att jag skulle kunna hänga med utan att bli uttråkad. Det ska då understrykas att jag sen tidigare aldrig på nåt sätt lagt en endaste minut i Narutos värld. Namco Bandai har själva sagt att man vill sudda ut gränserna mellan anime och spel och låta dig som spelare få vara en del av äventyret, och jag tycker verkligen att de har lyckats. Man har valt att lägga hela spelet i den lummiga staden Hidden Leaf Village – Narutos hem – som man mer eller mindre kan utforska gränslöst. Under tiden kan man utföra olika typer av uppdrag som man enkelt når genom menyn.

Uppdragen består då i huvudsak av fighter mellan Naruto och olika karaktärer som man stöter på under berättelsens gång. Och allt presenteras i en underbart vacker pastellfärgad och cellskuggad värld! Dessutom ligger karaktärsanimationerna på en tidigare oöverträffad nivå. Jag har aldrig sett ett beat ‘em up-spel med så otroligt mjuka och snygga rörelser förut och jag kan med säkerhet säga att det inte finns nåt annat spel i den här genren som ligger i samma klass med detta. Ljudet håller även det en riktigt hög nivå med vacker anime-inspirerad musik och pumpade techno-spår som höjer adrenalinet rejält. Dessutom är miljöerna riktigt vackra med gnistrande sjöar och lummiga skogar som passar perfekt för bossfighterna som är helt episkt stora och härliga. Man kan verkligen känna sig nöjd när man slutligen står som segrare.

Spelet är som tidigare nämnt ett fightingspel men har dessvärre inget direkt avancerat stridssystem, så du kan göra de mesta rörelserna genom att enkelt hamra på cirkelknappen. Detta kommer förmodligen att avskräcka hardcore-fans och tilltalar snarare spelare som mest är ute efter lite ströspelande och som vill ta del av den trevliga berättelsen. Jag tycker personligen inte att det är direkt negativt att det är enkelt, eftersom de rörelser och specialattacker som finns är så härligt fantasifulla och rent ut sagt vansinniga så man vill bara se dom och om igen! 25 stycken karaktärer finns tillgängliga i spelet, varav alla kan användas som support-spelare i ett tremannalag för att utnyttja extra attacker eller försvar. Det är något som verkligen är uppskattat under spelets senare delar när det verkligen börjar bli svettigt om knytnävarna.

Förutom de berättelsedrivande slagsmålen finns en mängd andra påhitt i staden. Du kan välja att hjälpa invånarna med små dagliga problem och du kan även spela minispel som går ut på att få mer erfarenhetspoäng så att du kan förbättra din Chakra-nivå eller dina färdigheter som ninja. Minispelen är inte jätteavanceradem men det är trevligt med lite variation mellan slagsmålen och springandet på taken i staden i jakt på pergamentrullar som används till att köpa föremål och annat smått och gott för. Totalt finns det 100 olika uppdrag att tillbringa tiden med och det är ingen underdrift när jag säger att spelet ger många roliga timmar tillbaka. Jag har själv spelat det under mer än veckas tid nu och det finns fortfarande en hel del kvar kvar att klara av.

Det finns egentligen inte mycket att klaga på. Det skulle vara det faktum att spelet mest inriktar sig till fans av tv-serien, och att det är för enkelt att utföra en del rörelser. Att springa runt i staden på jakt efter pergamentrullarna är inte direkt jättespännande heller i längden, och det blir snabbt tråkigt – särskilt med tanke på att flera uppdrag kräver att man utfört nåt i staden innan. Spelet kräver dessutom en 4 GB stor installation vilket är sjukt dåligt med tanke på hur mycket information Blu-ray-skivor klarar idag, och trots installationen så är laddtiderna alldeles för långa och för många. Det finns heller inget onlineläge så du är låst till att sitta fast hemma i soffan om du ska lira med kompisarna. Tittar man förbi dessa brister är det givet bland det snyggaste presenterade och förpackade spelen som finns, jag önskar bara att man lagt ännu mer krut på storyn eftersom jag ibland upplever några luckor. Det har ändå gett mig mersmak för Naruto. Normalt sett lägger vi inte in filmer vid recensioner, men kan ni själva säga vad som är spel, och vad som är film?

8/10

PS3bloggen.se indexeras på Metacritic

Gå till forumtråden för det här inlägget – (1) Posts
  • Share/Bookmark

Taggar: , ,

Relaterade inlägg:

2 svar på “Recension: Naruto: Ultimate Ninja Storm