Herbalife also contains a number of other herbal items in it, but in much smaller amounts. You will also find alfalfa leaves, cinnamon bark, marshmallow root, parsley leaves, and suma root. They are not effective for weight loss on their own but provide the body with other benefits. dig this 2 - The next thing links nicely into a healthy diet plan, and that is to make sure that your new diet plan takes into account the need to eat less of the foods that can cause increased uric acid levels. These are foods that are rich in purines, generally speaking those that are high in protein. check out the post right here * Try doing shoulder presses and other arm fat exercises using weights. Get started by pushing the weight upwards and then dropping them back slowly to your shoulders and repeat. click here for info Fortunately, everyone can easily access supplies of clenbuterol. The supplement can be quickly bought using the wonders of the Internet. There are a number of websites which sell these food supplements readily to anyone that want to experience how helpful it is to everyone s weight loss efforts. medical weight loss diet 1. Some are made of malleable, flexible materials, such as silicone. quick weight loss centers , ga Recension: .detuned | PS3bloggen.se
PS3bloggen.se

Recension: .detuned

detuned

Demoscenen fortsätter sitt intåg på PlayStation 3. Det hela började med Linger in Shadows, och .detuned är nu det andra experimentet som Sony Computer Entertainment släppt tillsammans med en grupp från demoscenen, en gammal undergroundrörelse inom datavärlden som jag själv varit insyltad i till och från sedan början av nittiotalet. Scenen och jag är gamla vänner ända sedan jag var medlem i gruppen Oxygen, och en enkel beskrivning av ett demo är att det är en slags uppvisning inom grafik, ljud och programmering där man visar prov på sin skicklighet genom att presentera dessa i kombination med varandra. Det kan röra sig om sätt att visa upp snygga texturer som programmerats till att röra sig på ett visst sätt, eller fraktaler som ritas upp i exakt takt med egenkomponerad musik. Jag gillar främst gamla demos från Amiga-tiden, men det finns många PC-grupper numera, bl.a. .theprodukkt som ligger bakom .detuned.

.detuned detuned theprodukkt

Det är ofta begränsningarna som skapar reglerna för ett demo, och oavsett om det rör sig om sätt att fastställa vilken hårdvara som ska användas till olika längdbegränsningar så gäller det att presentera sitt verk på ett sätt som visar att man utnyttjat utrymmet maximalt, samtidigt som man utnyttjar maskinvaran på bästa sätt. Så hur fungerar då detta på PlayStation 3? Tja, .detuned är tänkt som en slags interaktiv grafisk equalizer, och i början får man se hur mannen i produktionen sitter på en stol, och hur hans rörelser och ansikte rör sig och förvrängs i takt till musiken. Den befintliga musiken. Detta demo pågår i några minuter och kan hoppas över om man så vill. Men oavsett om man går vidare manuellt eller inväntar sin tur så kommer man till den interaktiva delen.

.detuned detuned theprodukkt

Här kan man spela upp låtar från ens egen hårddisk och använda knapparna till att förvränga ljudet, skapa grafiska effekter och få den stolsittande mannen att ändra utseende och röra sig runt på skärmen, i alla fall enligt förbestämda mönster. Det hela är lite surrealistiskt och Twin Peaks-inspirerat, och det känns både inspirerat och intressant. I två minuter. Och det är bara så lång tid det tar innan man märker av den i särklass mest uppenbara och pinsamt självklara bristen i .detuned – nämligen att det inte finns något mer att göra om man vill ha en equalizer värd uppstartstiden på sin PS3. Det går nämligen inte att låta programmet sköta den automatiska förvrängningen och låta kostymnissen röra sig till ens musik.

.detuned detuned theprodukkt

Så där sitter man med sitt program som saknar den enda funktionen som skulle berättiga spenderandet av de ynka 25 kronorna som produkten kostar. Vill man se gubben röra sig själv så får man lyssna på demomusiken, och vill man ha egen musik så måste man fippla med handkontrollen själv. Här försvinner med andra ord alla skäl till att dra igång .detuned på festen. Jag vill att han ska skaka loss till mina låtar, göra smått läskiga och oväntade rörelser till min musik och slå mina gäster med häpnad. Vad jag inte vill är att han bara ska sitta där i sitt gröna rum och lyssna på låtarna, för det gör jag alldeles utmärkt själv. Genom att skippa denna funktion så har .theprodukkt gjort att .detuned går från oumbärligt till att sakna livslängd helt, något som är synd för både mig och för hela demoscenen.

4/10

Gå till forumtråden för det här inlägget – (3) Posts
 • Share/Bookmark

Taggar: , , ,

Relaterade inlägg:

5 svar på “Recension: .detuned

 • 1
  Andréas
  2009-10-30 klockan 00:43

  Håller med nästan helt. Inte för att jag tycker värdet är nått att bråka om egentligen, (modern konst är ofta både dyrare och lika oanvändbar ändå) men genom att göra demon såpass begränsad som nu så har man nog skadat både sitt eget namn och andras kul knas på PSN i allmänhet, eller till och med utsikterna för mer sånt.

  Men man kan ju hoppas att de bjuder på en uppdatering med .detuned 1.1 där ett enkelt spårväljargränssnitt och liten dansrutin (haha) ingår. Det skulle garanterat göra tidigare nedladdare lite gladare, och kanske ge några tusen fler i framtiden.

 • 2
  osmo
  2009-11-4 klockan 07:29

  usch för det här, enkla trophies dock.

 • 3
  Tävling: Vinn .detuned | PS3bloggen.se
  2009-11-9 klockan 17:08

  [...] finns bra och dåliga saker med .detuned (4/10). Det bra är att det är roligt och kreativt, samt att det känns som en fantastisk grafisk [...]

 • 4
  Tävling: Vinn .detuned | PS3bloggen.se
  2009-11-9 klockan 17:08

  [...] finns bra och dåliga saker med .detuned (4/10). Det bra är att det är roligt och kreativt, samt att det känns som en fantastisk grafisk [...]

 • 5
  Vinnaren i .detuned-tävlingen | PS3bloggen.se
  2009-11-15 klockan 20:30

  [...] har ju haft en mindre tävling här på PS3bloggen.se där man kunde vinna PSN-spelet .detuned, och nu har det varit dags att utse vinnaren. Tack till alla som deltog, och håll utkik efter fler [...]