Build muscle with beans. They are packed with protein, fiber, & iron they are an excellent low calorie addition to your foods, salad, and soups. reductil weight loss If you cannot get past the cheating moment by drinking more water or green tea, then stop and consider making a healthier choice. Instead of picking up that candy bar or donut, we suggest trying a slice of watermelon. No, watermelon is not allowed on the HCG Diet protocol but it is certainly the lesser of two evils. So, if your cravings are for something sweet, go for fruit instead of a sugary snack. over the counter weight loss pills Figuring out precisely what kind of liver diet you should use to combat a fatty liver isn t always something that is easily accomplished. For example, you may need to ask: oprah weight loss Top Ten Tips For Weight Loss That You Won t Get From a Fitness Guru low fat diet weight loss Gains of yoga celiac diet Naughty Bear | PS3bloggen.se
PS3bloggen.se

Naughty Bear

naughtybear_logo

När jag var liten så kollade jag ibland på Björnes magasin, men kunde inte låta bli att irritera mig på den till synes oförargliga nallebjörnen som egentligen var både snål, småsint och elak. Jag vet inte om Naughty Bears utvecklare Artificial Mind and Movement (som gjort bland annat WET) någonsin har sett det svenska barnprogrammet men det är onekligen en väldigt elak björn vi finner i detta spel.

Historien utspelar sig i ett land befolkat av teddybjörnar, där vår huvudperson inte är speciellt omtyckt på grund av sin elaka natur. Detta är orsaken att han inte blir bjuden på ett födelsedagskalas han sett fram emot, och efter att ha blivit utskrattad beslutar han sig för att hämnas genom att helt sonika ta kål på de andra björnarna.

naughty_bear_1

Till stor del så är Naughty Bear ett smygspel, där det gäller att komma till situationer där man kan ge sig på de andra björnarna, som i sin tur inte heller är främmande för våld när Naughty Bear är ute på rövarstråt. Detta är ett extremt våldsamt spel, ett faktum som dock förstås lindras ordentligt av att det inte är människor utan stora mjukisdjur det handlar om.

naughty_bear_3

För att ta sina likar av daga så har man en stor mängd metoder till handa, det kan röra sig om strypning, krossa huvuden i dörrar, putta ner någon i en köttkvarn eller tömma en björns huvud på fluffig fyllning med hjälp av en hagelbössa. Spelet är uppdelat i en mängd uppdrag men huvudmålet är att få så hög poäng som möjligt, något som är en reflektion av hur rädd den övriga befolkningen är för Naughty Bear.

Som i många poängbaserade spel så finns möjligheten att flerdubbla poängen genom långa följder av handlingar, hela tiden med avvägningen att det kräver mer extravaganta saker efterhand som ökar uppmärksamheten och därmed också motståndet. Lyckas du skrämma en ensam björn tillräckligt så kan det dock tillslut bli så rädd att den tar livet av sig.

naughty_bear_2

Naughty Bears stora styrka är den grafiska stilen och kombinationen av gulligt och våldsamt, och det är ett spel med mycket humor vilket inte minst syns i trailrarna nedan med massor av filmreferenser. Risken är dock att detta är det mesta spelet har att bjuda på vilket skulle innebära att man kan tröttna ganska snabbt, men vi har också blivit lovade ett flertal flerspelarlägen som bör förlänga speltiden. Det skall bli intressant att se vad spelet slutligen bjuder på, något vi om inte annat får redan på när det släpps den 4 juni.

Gå till forumtråden för det här inlägget – (3) Posts
 • Share/Bookmark

Taggar: , ,

Relaterade inlägg:

4 svar på “Naughty Bear

 • 1
  GamerGadgetGirl
  2010-04-21 klockan 16:04

  Hehehe, jag har följt alla blänkare av Naughty Bear med stort intresse. WET, om än grindhouse och Tarantino-insmickrande som fan, föll mig aldrig riktigt på läppen. Men Naughty Bear ser jag fram emot!

 • 2
  GamerGadgetGirl
  2010-04-21 klockan 16:20

  Hmm… min kommentar försvann? Försöker igen.

  Har följt alla blänkare av Naughty Bear med stort intresse. WET, om än grindhouse och Tarantino-insmickrande som bara fan, föll mig aldrig riktigt på läppen. NB har potential att bli riktigt riktigt kul om spelet lägger sig på rätt ambitionsnivå. Ett flera timmars långt spel med bara Raving Rabids-galna nallebjörnar skulle nog bli rätt påfrestande till slut. ;)

 • 3
  BlueViper
  2010-04-21 klockan 18:15

  haha, blir att kolla demot innan man köper iaf

 • 4
  Henrik
  2010-04-21 klockan 20:15

  Haha fult spel. Jag hade iofs inte haft något emot att mula snigel också, den jäkeln.